Sunday, June 30, 2013

~Rhubarb crumble~

Postaus #6! Hui!
Blog post #6 for today! eek!

Lauantaina halutti vähän leipoa joten selailin taas Jo:n keittokirjaa  ja löysin pari kivaa ohjetta. Kaupassa on raparperia joten päätin tehdä tämän vaniljaisen raparperipaistoksen. Ihana ohje!!!! Minulle pitää paistoksessa olla paljon tuota murupäällistä ja sitä tässä kyllä on. Jee! Pistin raparperin sekaan yhden omenankin kun minulla ei ollut ihan tarpeeksi sitä.. siis raparperia. Voi että minusta on niin kiva aina tehdä nämä paistokset tuossa Marimekko astiassa. :)

On Saturday I felt like baking a bit, so I had (yet another) look at Jo's cookbook. There is rhubarb in the supermarkets at the moment, so I thought I'd make this rhubarb crumble. Lovely recipe! For me, there has to be a LOT of crumble in a crumble and this recipe was perfect for that. I also put one apple with the rhubarb as I didn't have quite enough. I love cooking my crumbles in my Marimekko bowl. Always makes me happy. :)

1 comment:

  1. Ihanan helpolta kuullosti tuo phje, kun kävin kurkkaamassa:) Raparperia olisi vielä penkissä...hmmm...

    ReplyDelete